Pisarniški stoli

Pisarniški stoli

Pisarniški stoli so kot pisarniško pohištvo pomemben del vsake pisarne. Na teh stolih presedimo veliko časa, zato pisarniški stoli močno vplivajo na naše počutje in zdravje na našem delovnem mestu. Kvalitetno pisarniško pohištvo odraža kvalitetno pisarno, kvalitetni pisarniški stoli pa še toliko bolj. Na naši strani vam predstavljamo vse informacije, nasvete in ponudbe na temo pisarniško pohištvo, zlasti pisarniški stoli. Vaše udobje v pisarni je naše zadovoljstvo.

Vrste stolov

Ergonomski stoli

Tovrstni stoli so primerni za več urno sedenje v pisarni brez poškodb hrbtenice. Pomembna sta predvsem drža na stolu, kot pa tudi vse nastavitve, ki ji stol omogoča. Vsestranski mehanizmi omogočajo nastavitev uporabniku, da se počuti udobno.

Vrtljivi stoli

Dobro zasnovani stoli, ki so hkrati ergonomično in ekonomično prijazni do uporabnika. Odlikuje jih predvsem trpežnost in so zelo priporočeni za v pisarne, kjer se menjajo uporabniki, saj se ne pokvarijo ob konstantnem menjavanju nastavitev.

Konferenčni stoli

Uporablja se pri stalnih postavitvah, kjer ni mišljeno, da bo nekdo sedel več ur dnevno, temveč krajšim sestankom – 1 ali 2 uri. Odlikuje jih versatilnost uporabe, saj se jih uporablja v konferenčnih dvoranah, predavalnicah, jedilnicah, čakalnicah, šolah in še mnogih drugih prostorih.

Specialni stoli

Poznamo več vrst specialnih stolov, ki se razlikujejo po obliki, namembnosti, barvi in materialih izdelave. Izredno moderni so vrtljivi stoli brez naslonjal, barski stoli, povišani vrtljivi stoli iz umetnih snovi, kromirani stoli z naslovnjali za noge in še mnogi ostali.

Fotelji

Pisarniški fotelji ali bolj znani kot direktorski fotelji, krasijo mnoge uspešne pisarne, saj hkrati odražajo visok standard vaših storitev, nudijo pa najboljšo podporo vaši hrbtenici ko sedite. Tovrstni stoli so najboljši, kar jih lahko kupimo.

Industrijski stoli

Večinoma gre za ergonomske stole, ki so narejeni iz poliuretanskega sedišča in udobnega naslonjala. Cenovno so ugodni in so primerni za vse laboratorije, proizvodnje in povsod drugje, kjer je potrebna čvrsta konstrukcija stola in sterilnost okolja.