Različne oblike sedežnih garnitur

sedežne garniture

Na trgu je ogromno različnih sedežnih garnitur. Razlikujejo se v marsičem, med drugim pa tudi po obliki. Oblika sedežne garniture ni pomembna le zaradi samega videza sedežne garniture ampak tudi zaradi uporabnosti oziroma praktičnosti sedežne. Med oblikami sedežnih garnitur boste našli kotne sedežne, povsem vodoravne ali pa take sedežne garniture, ki bodo na straneh tudi podaljšane v drugo smer.

Večseda sedežna?

Sedežne garniture so zelo fleksibilne in jih lahko sestavljamo glede na uporabo, način življenja in prostor. Tudi oblika sedežne garniture pove nekaj o nas, kot osebnosti. Oblike modernih sedežnih garnitur so se spremenile tudi v več funkcionalno pohištvo. V nekatere oblike sedežnih garnitur lahko shranimo stvari ali pa jih raztegnemo v nekakšno posteljo za dva. Sedežne garniture so lahko v obliki črke L, lahko so enosede ali večsede, lahko jih med seboj kombiniramo in še več.

moderne oblike sedežnih

Oblike sedežnih garnitur

V oblike sedežnih oblikovalci vlagajo vedno bolj nenavadne oblike, ideje in koncepte. Ne bodite presenečeni, če se vam bodo zdele nekatere garniture povsem nevsakdanje. Seveda vsaka oblika sedežne ne ustreza vsakemu prostoru. Bolje je, da izberete obliko, ki se sklada z vašim prostorom, kot da bi v prostor umestili obliko in barvo garniture, ki je popolnoma nasprotna.

Moderne sedežne

Veliko sedežnih je sicer preprostih oblik in so prav tako moderne. Razlikujejo se v višini in naslonjalih ter raznimi detajli. Različne oblike sedežnih garnitur vsebujejo tudi različne materiale, barve in vzorce, ki jih krasijo. Ob izbiranju oblike kavča pa se lahko obrnete na strokovnjake, ki vam bodo pomagali pri popolni izbiri.